Palvelut

Sisustusunelmia toteuttamassa.

Sisustussuunnittelu Sonja Kelloniemi tarjoaa sisustussuunnittelua pieniin ja suurempiin sisustuspulmiin, niin kodeissa kuin julkitiloissakin. Sisustussuunnitelmani ratkaisee sinun kotisi, mökkisi, liiketilasi tai vaikka yksittäisen huonetilan ongelman, koskeepa se tilan toimivuutta arjessa tai visuaalista murhetta. Tilan toimivuus ja kauneus kulkevat käsi kädessä. Toimivan kokonaisuuden päälle rakennan yhteensopivilla materiaaleilla ja tekstiileillä juuri sinulle sopivan tilan.

Suunnittelun alkutapaamisessa kartoitan sinun ja perheesi toiveet ja tarpeet sekä mahdolliset reunaehdot. Tutustun myös sisustettavaan tilaan. Alkutapaamisesta edetään sisustustarjouksesta, välitapaamisten ja suunnitelmaluonnosten, ja materiaalinäytteiden kautta sinulle parhaaseen suunnitelmaan.

Sisustussuunnitelman sisältö

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu sisältää tilasuunnittelun, valaistussuunnitelman, kiinto-ja irtokalustesuunnitelman sekä materiaalisuunnitelman, joka sisältää mm.  katto-, lattia-, ja seinämateriaalit ja sekä tekstiilit, ovet, kahvat, jne. Lisäksi sijoitan pohjakuvaan kalusteiden paikat.

Jokainen projekti on kuitenkin asiakkaansa näköinen. Suunnittelu voi koskea esimerkiksi yksittäistä ongelmakohtaa, yhtä huonetilaa, omakotitalon pohjan suunnittelua, tekstiilejä tai vaikka kiintokalusteita, niin uudisrakentamisessa kuin korjausrakentamisessakin.
Kodin toimivuuskin on sisustusasia.

Suunnittelun kokonaishintaan vaikuttaa haluaisitko ideointia konsultaatiokäyntinä vai tarvitaanko tarkemmat suunnitelmat, jotka sisältävät pohjakuvat ja huonekohtaiset tuoteluettelot ostopaikoin ja mahdollisin 3D kuvin.

Teen myös asuntojen myyntistailausta, kysy tarjous.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään kodista sinun näköisesi.